Arkadaşlar burda Hey Jimi şarkısı çevire bildiğim kadar çevirdim bazı yerleri bantıksız olabilir:
Hey JİMİ duruşu!
Duruş, gider, (4x'i tekrarla) Chorous kızına gider:
Hey Jimi, yukarıya hey Whats?
Ben, senin imzana sahip olabilir miyim?
Hey Jimi, hey hey hey hey hey Jimi (Jimi: Ne olduğunu de?)
Sen, benim vücut kayamı yapabilir misin?
Hey Jimi Jimi:
Yukarıya hey Whats?
Ben, seni vücut kayasına yapacağım, JB'in, Heres'in benim, neye bu partinin, onu benim, senin, senin, neyi gördüğünü beğendiğini bildiğim senin için sıcak yaptığını sallamak için Im gidişini yapmaya geldiğim ve sevimli bir sinek adamının ve onların, öyle mavi beni Jimi olarak çağırdığı onun gerçek Imi olduğu benim ismim olduğu mudur, sen, benim, benim gibi akmanın, daha iyi senin, bütün iskandil etmenin olduğu onunki biraz daha sert nedene geldiğin bu oyunda olmayı istediğini istediğim olmayı istersin, Noone'nin, benim, yaptığım yolun olduğu onu yapabildiği aynı neden, ve eğer sense, Didnt, mavi bir tek bir Jimi'nin, Chorous kızını ayarladığı Theres'i bilir:
Hey Jimi, hey hey hey hey hey hey Jimi'nin olduğu Jimi, yukarıya hey Whats?
Hey Jimi Jimi:
Yukarıya hey Whats?
Ben, seni vücut kaya kızına yapacağım:
Hey Jimi Youre öyle, cezalandırır, biz, biraz zamanı harcayabilir miyiz?
Hey Jimi, hey hey hey jimi Youre'nin de benim sadece, hey benimkini seni yapmayı istediğim, öyle cezalandırdığı Jimi hey hey hey, Jimi Jimi'dir:
Yukarısı hey Whats ben asla, her zaman kızları koşuda benim ve Im'in ben, benim, benim, benim, bu gösteriyi sallamayı istediğim ben olmayı istediğim özgür olmayı istediğim eğlenmesi için çok meşgul bir yaşam ve Im denemesi olduğu şansa durdurmayacak ve, eğer sense, Didnt, Chorous kızı evet evet gitmek için onu Im'e iyi alır:
Hey Jimi Jimi:
Yukarıya hey Whats?
Ben, seni vücut kaya kızına yapacağım:
Hey Jimi Youre öyle, cezalandırır, biz, biraz zamanı harcayabilir miyiz?
Hey Jimi, hey hey hey jimi Youre'nin de benim sadece, hey benimkini seni yapmayı istediğim, öyle cezalandırdığı Jimi hey hey hey, Jimi Jimi'dir:
Yukarısı hey Whats ben asla, durdurmayacak (Beatbox), gitmeyecek, gitmeyecek, gitmeyecek, dalıp çıkma bebeğine gitmeyecek, bebeği batırmayacak, bebek sallama bebeğini batırmayacak, bebeği sallamayacak, (Tekrarla) bir bebeğin, Chorous kızını ayarladığını sallamayacak:
Hey hey hey hey Jimi'nin olduğu Jimi hey hey hey, J'dir