Nicole Elikolani Prescovia Scherzinger (Nicole Kea diye de bilinir) (d. 29 Haziran 1978, Hawaii),Honolulu, ABD'li şarkıcı,dansçı,söz yazarı. Nicole, Pussycat Dolls RnB/ grubunun baş vokalistidir.ABD'de 2000 yılında başlayan Popstars adlı yarışmaya katıldığında 22 yaşında olan Nicole Scherzinger, seçmelerde ünlü Whitney Houston şarkısı "I Will Allways Love You"yu söyleyerek yarışmacı olarak seçildi. 2003'te sonlanan Popstars yarışmasını Nicole'ün de bir üyesi olduğu grup, "Eden's Crush" kazandı. 2004 yılında Robin Antin'le tanışan Nicole Scherzinger, Robin Antin'den Pussycat Dolls adlı dans grubuna solist olarak katılması yönünde teklif aldı. Nicole Edens Crush'tan ayrılarak Pussycat Dolls'a katıldığında 26 yaşındaydı. yarisma videosu :
Nicole Scherzinger başarılarının ve sesinin yanı sıra kusursuz fiziği ile de kısa sürede pek çok hayran edinmiştir.
İlk solo albümünün adı "Her Name Is Nicole" dur.
{bence gayet basarili ve solo devam etsin kim ne derse desin ben cok seviyorum bu kadini }
]
BiİlL qoliq moderatör
Mesaj Sayısı : 237 Kayıt tarihi : 01/02/08 Nerden : BilLiN yAtAğI..!
bu kadından nefret ediorumm ppffffff.... yinede saol canımmm...
aynen
bill_nur jimi üyesi
Mesaj Sayısı : 36 Kayıt tarihi : 16/05/08 Yaş : 33 Nerden : İsTanbuL
Konu: Geri: Nicole Scherzinger Ptsi Mayıs 19, 2008 11:34 pm
nefret ediyorum bundan.. yinede saoll..
TugCeJimi jimi üyesi
Konu: Geri: Nicole Scherzinger Ptsi Mayıs 19, 2008 11:58 pm
neden bilmiyorum ama buda beyonce gibi birlikte dünya çapında grubuyla ünlü olup geri ayrıldı sonra tek başına dahada büyümek istedi hazır tanınmışkene aha işte aynen buda böyle bu yüzden gıcığım
Sexgod[dess] Dolmetscher