İki ünlü Alman kardeş Kaulitz'ler hakkında ne düşünüyor!Kaulitz ikizleri ve Jimi Blue'yla bi söyleşi.
"Ben, bir yılda Los Angeles'te bir sanat okulundaydım, çünkü ben, her zaman Hitler olarak sadece ne yaptığı ve Almanya'da bizim şimdi, buzdolaplarımız olup olmadığı sorulandım". Hem de, Tokyo otel ikiz kardeşlerinin, yabancı hayranlarla benzer tecrübeleri var.
Tom, dedi: "Biz geçenlerde, İtalya'da sorulduk, bizim, heyecanlandırılıp heyecanlandırılmadığımız çünkü biz, doğu Almanya'dan geliriz, ve şimdi Roma'da".
Bütünüyle dört, duvarın, doğmuş geldiği zaman yerleştirilir, ve doğu Almanya'ya onların duygusal eki bu yüzden sadece baba Ochsenknecht'in hikayelerinden, geliştirebilirdi, 15-yaşında Jimi Blue'yu hatırlayabilirdi.
(1) sözlü sınavda Jimi mavisi& Wilson Gonzalez Ochsenknecht, yaşar!
(2) TV, Kaulitz'dir — ikiz kardeşler, hem ikiz kardeşler hem de Ochsenknecht'tir — boyutta bir köyde erkek kardeşlerdir, ve büyük şehirde yaşamın sadece sonra, öğrendiği oldu. Ne kadar da bütünüyle dört, onun ile ait Berlin başkentinin çokuluslu yeteneğiyle özel olarak memnunsa.
Ama Almanya'yı oybirliğiyle asması için onun, ne sahip olduğu, okul sistemidir. Bu sebep için, ve onların kariyerleri, her iki faturası ve Tom Wilsonu ve Gonzalesinin hatırı ve Jimi mavi okulu zamansızca, düşürdü. Ama onlar, bu görüşmeyle bizim, onların hala, onların kendi ülkesinden bildiğini kanıtladığımıza verdi, ve onların kendi düşünceleri var.